Kontakt
Facebook

Pogoji poslovanja

 

 Dostava blaga

Izdelke se lahko prevzame osebno v našem skladišču.

Na željo kupca naročeno blago po predhodnem dogovoru pošljemo tudi po pošti. Naročeno blago odpremimo v 1 do 5 dni.  Stroški pošiljanja blaga niso vračunani v ceno izdelka in jih mora kupec ob dostavi plačati dostavljalcu, in sicer po ceniku dostavljalca. Za ogled cenika dostave kliknite tukaj. ČE KUPEC NE PREVZAME POŠILJKE IN SE TA VRNE DOBAVITELJU, JE KUPEC DOLŽAN PORAVNATI STROŠKE POŠTNIH STORITEV (2-KRAT - POŠILJANJE+VRAČILO).

Blago se pošilja na riziko kupca in prodajalec za morebitne poškodbe med transportom ne odgovarja. Kupec mora ob prevzemu pošiljke preveriti stanje prejetega blaga, ker bi med transportom lahko prišlo do poškodb. Morebitne poškodbe mora takoj reklamirati pri prevozniku. Posebej je potrebno biti pazljiv, če je ob dobavi vidna poškodba embalaže.

 

Plačilo

Naročeno blago kupec plača po povzetju dostavljalcu blaga, razen v primeru drugačnega dogovora. Stroški plačila po povzetju bremenijo kupca. Priporočamo predhodno plačilo blaga na naš transakcijski račun, saj so v tem primeru stroški pošiljanja nižji oz.kupec plača samo pošiljanje paketa, ne pa tudi prenosa denarja.

 

Vračilo blaga

Prejeto blago lahko kupec po poprejšnjem dogovoru s prodajalcem tudi vrne in sicer v roku 14 dni od nakupa, kar je razvidno iz računa. Vrnjeno blago mora biti nepoškodovano in nerabljeno. Stroški vračila pa bremenijo kupca. Vračilo kupnine prejme kupec vrnjeno najkasneje v roku 10 dni.

Blaga, ki je bilo izdelano izrecno za kupca in po njegovem naročilu, ni mogoče vrniti.

 

Cena blaga

Cena blaga velja na dan povpraševanja oz. še 5 dni po dani ponudbi. Kasneje si pridržujemo pravico do morebitne spremembe.

Akcijske cene veljajo v času akcije oz. do razprodaje zalog.