Kontakt
Facebook

PRIPRAVA IZDELKOV ZA PRODAJO

04.10.2017 13:36

Oktober in november sta meseca, ko je potrebno pripraviti čebelje izdelke pripraviti za prodajo ter jih v prednovoletnem času ponuditi našim kupcem in porabnikom teh dragocenih produktov. Prepričani smo, da smo lahko z dobro promocijo čebeljih izdelkov ter lastno iznajdljivostjo kos tudi tej nalogi.

V kolikor sami pakirate med, je Vaša odgovornost,  da proizvod Vaših čebelic predstavite na najboljši način. Čebele so obiskale na milijone cvetov, da so pripravile med, zato poskrbimo, da tudi lepo predstavimo.

Pri pripravi in prodaji izdelkov moramo upoštevati naslednje komponente:

EMBALAŽA je najpomembnejši dejavnik pri uspešni prodaji. Med v kozarcih opremite z ličnim pokrovčkomnalepko in prelepko, kar vaš proizvod pretvori v nekaj več.

ZGODBA: Stranki povejte zgodbo, ki s skriva v kozarcu medu. Povežite se s stranko. Povejte ji o Vašem veselju in ljubezni do čebel in delu z njimi.

PRODAJA: Obstaja več načinov prodaje. Dodajte medu razne dodatke, kot so cvetni prah, propolis, matični mleček, čokolada, tako dodate vašemu prvotnemu proizvodu dodano vrednost. Medu lahko dodate tudi lešnike, orehe, suho sadje in podobne dodatke in že dobite izdelek z višjo vrednostjo.

Ko prodajate na tržnicah, sejmih, dajte kozarec medu v lične kartonaste nosilke ali kartonske doze, da pritegnete poglede mimoidočih. Za izdelke lahko uporabite darilne vrečke s čebelarskimi motivi. Pripravite promocijski material, da si Vas stranke zapomnijo.

Pripravite pokušino za Vaše stranke. Tako jih privabite, da z Vami pokramljajo in hkrati pokusijo vaše izdelke. Odličen pripomoček pri pokušinah je dozirka za med.

 

Bliža se čas božično-novoletnih praznikov, zato podarite svojim stalnim kupcem kako darilce, bodisi svečko, med v majhni lični embalaži ali kaj drugega. Z majhno pozornostjo boste kupcem polepšali praznike, tako da se bodo z veseljem vračali in postali vaši glasniki v dobrem.